drs. Ancella van der Haar

“Er is meer in het leven dan werken, een goede balans tussen werk en privé is van grootbelang.” Dit is mijn motto en zo probeer ik ook te leven. Mijn naam is Ancella van der Haar.Al jaren ondersteun ik werkgevers en werknemers bij verschillende vraagstukken met betrekking tot arbeid.

Na mijn studie tot HRM adviseur ben ik mij als eerste gaan richten op het ondersteunen en begeleiden van mensen die vanwege ziekte of ontslag hun baan hadden verloren, wat ook privé een enorme impact heeft. Hier staan we vaak niet genoeg bij stil. Ik werd destijds vooral na het eerste ziektejaar ingezet, dus nadat mensen al hele processen hadden doorlopen, en was zogezegd de laatste stap in de keten. Dat vond ik jammer. Door mij al in het beginstadium in te huren, had ik immers eerder mijn ondersteuning kunnen bieden.

Om die reden besloot ik de studie Casemanager Regie op Verzuim te gaan volgen, die ik in 2019 succesvol heb afgerond. Naast mijn functie als casemanager ondersteun ik werkgevers en werknemers bij looptrajecten, re- integratie en personeelsvraagstukken. Gesprekken voer ik voornamelijk face to face; dat persoonlijke contact werkt voor mij het prettigst.”

Specialisaties

Recensies

“Ik heb Recht bij Arbeid via mijn netwerk leren kennen. Tijdens een gesprek kwam ik erachter dat deze partij in staat was mij aan te vullen in mijn eigen werkzaamheden. Zo heb ik Recht bij Arbeid onder andere betrokken bij een mediation-traject en tijdens een begeleidingstraject van een zieke werknemer. Wat daarbij opviel is dat Recht bij Arbeid veel expertise heeft en zaken adequaat en zeer oplossingsgericht aanpakt. Tevens zijn zij dé partij om mee te sparren als het gaat om veranderingen op het gebied van arbeidsrecht.” 

– Arno Linkels,
Wégeon Casemanagement en Arbodienst

Ga naar de bovenkant