Werknemers

Waarom kiezen voor Recht bij Arbeid?

Bij Recht bij Arbeid werken we met mensen die jarenlange ervaring hebben in het veld en goed op de hoogte zijn van actuele juridische ontwikkelingen. ‘Lastige’ casussen bepreken we teambreed, waardoor wij jou optimale service kunnen bieden. Rechtvaardigheid is voor ons geen loos begrip, maar iets waar we voor staan.

Verder opereren wij los van arbodiensten. Dit betekent dat wij jouw situatie met de frisse blik van een buitenstaander bekijken. Is er sprake van een moeizame re-integratie of een conflict op het werk, dan zijn wij er voorstander van beide partijen zo snel mogelijk om de tafel te hebben. Simpelweg omdat dergelijke situaties niet te lang mogen voortslepen. Dat is voor niemand goed.

Voor veel van onze cliënten geeft het inschakelen van Recht bij Arbeid echt meer duidelijkheid in gevoelige kwesties. Zij staan er opeens niet meer alleen voor. Dit geldt ook in de zaken die tegen het UWV gevoerd worden. Het geeft rust en dat is ons alles waard.

Recht bij Arbeid, hét juridisch onafhankelijk adviesbureau voor verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid.

  • Ben je langdurig ziek (geweest) en/of loopt jouw re-integratie niet lekker?
  • Zoek je hulp bij het indienen van een bezwaarschrift tegen de uitspraak van het UWV?
  • Heb je vragen over jouw uitkering of loop je tegen een muur van onbegrip en regels aan?
  • Is er sprake van een conflict of dreigend conflict tussen jou en jouw werkgever en verlang je naar bijstand, een opbouwend gesprek en herstel van de band met jouw werkgever of een positievere werksfeer?
  • Willen jij en jouw werkgever uit elkaar en zoek je hulp bij de beoordeling van de vaststellingsovereenkomst? Ben je wellicht bang dat je hierin benadeeld wordt of iets over het hoofd ziet?
  • Zoek je een geregistreerde MFN- arbeidsmediator die jou bijstaat in geschillen met jouw werkgever?

Nieuws

Contact

Je hebt een arbeidsconflict?
Of een andere zaak?

Recensies

“Ik ben als werkgever in een situatie verzeild geraakt waarbij ik met een van mijn werknemers in een conflictsituatie terecht kwam. Desbetreffende persoon wilde hier niet over in gesprek gaan, waardoor de situatie behoorlijk vast zat. Ik heb Recht bij Arbeid ingeschakeld voor mediation. Het was voor mij fijn dat ik precies wist wat mijn rechten en plichten waren. Recht bij Arbeid was zeer goed voorbereid. Zij zijn in staat om flexibel mee te bewegen in de gesprekken, die uiteindelijk toch hebben plaatsgevonden, en wisten snel tot de kern te komen. De uitkomst van de mediation is voor beide partijen positief bevonden.”

– Piet Vlasveld,
manager

Ga naar de bovenkant