Werknemers

Waarom kiezen voor Recht bij Arbeid?

Bij Recht bij Arbeid werken we met mensen die jarenlange ervaring hebben in het veld en goed op de hoogte zijn van actuele juridische ontwikkelingen. ‘Lastige’ casussen bepreken we teambreed, waardoor wij jou optimale service kunnen bieden. Rechtvaardigheid is voor ons geen loos begrip, maar iets waar we voor staan.

Verder opereren wij los van arbodiensten. Dit betekent dat wij jouw situatie met de frisse blik van een buitenstaander bekijken. Is er sprake van een moeizame re-integratie of een conflict op het werk, dan zijn wij er voorstander van beide partijen zo snel mogelijk om de tafel te hebben. Simpelweg omdat dergelijke situaties niet te lang mogen voortslepen. Dat is voor niemand goed.

Voor veel van onze cliënten geeft het inschakelen van Recht bij Arbeid echt meer duidelijkheid in gevoelige kwesties. Zij staan er opeens niet meer alleen voor. Dit geldt ook in de zaken die tegen het UWV gevoerd worden. Het geeft rust en dat is ons alles waard.

Recht bij Arbeid, hét juridisch onafhankelijk adviesbureau voor verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid.

  • Ben je langdurig ziek (geweest) en/of loopt jouw re-integratie niet lekker?
  • Zoek je hulp bij het indienen van een bezwaarschrift tegen de uitspraak van het UWV?
  • Heb je vragen over jouw uitkering of loop je tegen een muur van onbegrip en regels aan?
  • Is er sprake van een conflict of dreigend conflict tussen jou en jouw werkgever en verlang je naar bijstand, een opbouwend gesprek en herstel van de band met jouw werkgever of een positievere werksfeer?
  • Willen jij en jouw werkgever uit elkaar en zoek je hulp bij de beoordeling van de vaststellingsovereenkomst? Ben je wellicht bang dat je hierin benadeeld wordt of iets over het hoofd ziet?
  • Zoek je een geregistreerde MFN- arbeidsmediator die jou bijstaat in geschillen met jouw werkgever?

Nieuws

Contact

Je hebt een arbeidsconflict?
Of een andere zaak?

Recensies

“Ik heb vijf jaar geleden een burn-out gehad. Ik heb diverse psychiatrische diagnoses en ben slechtziend. De verzekeringsartsen hebben me destijds niet goed geclassificeerd en hebben alleen mijn burn-out meegenomen in hun beoordeling. Ik werd voor 30% afgekeurd, terwijl ik totaal niet in staat was om te werken. Een heel verkeerde inschatting dus!

Recht bij Arbeid heeft me begeleid om opnieuw het traject met het UWV in te gaan. Ik kan wel zeggen dat zij zich echt in mijn casus hebben vastgebeten! Daarnaast hebben ze me aangespoord allerlei gegevens te verzamelen; denk aan rapporten, onderzoeksresultaten, etc. Hierdoor had ik het gevoel dat ik er ‘zelf’ ook actief mee bezig was. De begeleiding was heel prettig. Zelf weet je die weg helemaal niet te bewandelen! Met al deze ‘nieuwe’ feiten ben ik nu voor 80% -100% afgekeurd. Dit heeft me zoveel rust gebracht.”

– Jeroen Baldal

Ga naar de bovenkant