Werknemers

Waarom kiezen voor Recht bij Arbeid?

Bij Recht bij Arbeid werken we met mensen die jarenlange ervaring hebben in het veld en goed op de hoogte zijn van actuele juridische ontwikkelingen. ‘Lastige’ casussen bepreken we teambreed, waardoor wij jou optimale service kunnen bieden. Rechtvaardigheid is voor ons geen loos begrip, maar iets waar we voor staan.

Verder opereren wij los van arbodiensten. Dit betekent dat wij jouw situatie met de frisse blik van een buitenstaander bekijken. Is er sprake van een moeizame re-integratie of een conflict op het werk, dan zijn wij er voorstander van beide partijen zo snel mogelijk om de tafel te hebben. Simpelweg omdat dergelijke situaties niet te lang mogen voortslepen. Dat is voor niemand goed.

Voor veel van onze cliënten geeft het inschakelen van Recht bij Arbeid echt meer duidelijkheid in gevoelige kwesties. Zij staan er opeens niet meer alleen voor. Dit geldt ook in de zaken die tegen het UWV gevoerd worden. Het geeft rust en dat is ons alles waard.

Recht bij Arbeid, hét juridisch onafhankelijk adviesbureau voor verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid.

  • Ben je langdurig ziek (geweest) en/of loopt jouw re-integratie niet lekker?
  • Zoek je hulp bij het indienen van een bezwaarschrift tegen de uitspraak van het UWV?
  • Heb je vragen over jouw uitkering of loop je tegen een muur van onbegrip en regels aan?
  • Is er sprake van een conflict of dreigend conflict tussen jou en jouw werkgever en verlang je naar bijstand, een opbouwend gesprek en herstel van de band met jouw werkgever of een positievere werksfeer?
  • Willen jij en jouw werkgever uit elkaar en zoek je hulp bij de beoordeling van de vaststellingsovereenkomst? Ben je wellicht bang dat je hierin benadeeld wordt of iets over het hoofd ziet?
  • Zoek je een geregistreerde MFN- arbeidsmediator die jou bijstaat in geschillen met jouw werkgever?

Nieuws

21apr. 2021

Kom op tijd in actie bij schending concurrentiebeding

Als uw (ex-)werknemer het concurrentiebeding overtreedt of dreigt te overtreden, dan wilt u zo snel mogelijk in actie komen om te voorkomen dat de werknemer er met uw kennis en/of klanten vandoor gaat...

21apr. 2021

Zorgen over remote werken verschillen aanzienlijk

Over het algemeen zijn werknemers positiever over de nieuwe werksituatie dan zakelijke beslissers. Een derde (33%) van de werknemers ziet helemaal geen of slechts enkele merkbare uitdagingen die gepaa...

Contact

Je hebt een arbeidsconflict?
Of een andere zaak?

Recensies

“Ik heb Recht bij Arbeid via mijn netwerk leren kennen. Tijdens een gesprek kwam ik erachter dat deze partij in staat was mij aan te vullen in mijn eigen werkzaamheden. Zo heb ik Recht bij Arbeid onder andere betrokken bij een mediation-traject en tijdens een begeleidingstraject van een zieke werknemer. Wat daarbij opviel is dat Recht bij Arbeid veel expertise heeft en zaken adequaat en zeer oplossingsgericht aanpakt. Tevens zijn zij dé partij om mee te sparren als het gaat om veranderingen op het gebied van arbeidsrecht.” 

– Arno Linkels,
Wégeon Casemanagement en Arbodienst

Ga naar de bovenkant