Werknemers

Waarom kiezen voor Recht bij Arbeid?

Bij Recht bij Arbeid werken we met mensen die jarenlange ervaring hebben in het veld en goed op de hoogte zijn van actuele juridische ontwikkelingen. ‘Lastige’ casussen bepreken we teambreed, waardoor wij jou optimale service kunnen bieden. Rechtvaardigheid is voor ons geen loos begrip, maar iets waar we voor staan.

Verder opereren wij los van arbodiensten. Dit betekent dat wij jouw situatie met de frisse blik van een buitenstaander bekijken. Is er sprake van een moeizame re-integratie of een conflict op het werk, dan zijn wij er voorstander van beide partijen zo snel mogelijk om de tafel te hebben. Simpelweg omdat dergelijke situaties niet te lang mogen voortslepen. Dat is voor niemand goed.

Voor veel van onze cliënten geeft het inschakelen van Recht bij Arbeid echt meer duidelijkheid in gevoelige kwesties. Zij staan er opeens niet meer alleen voor. Dit geldt ook in de zaken die tegen het UWV gevoerd worden. Het geeft rust en dat is ons alles waard.

Recht bij Arbeid, hét juridisch onafhankelijk adviesbureau voor verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid.

  • Ben je langdurig ziek (geweest) en/of loopt jouw re-integratie niet lekker?
  • Zoek je hulp bij het indienen van een bezwaarschrift tegen de uitspraak van het UWV?
  • Heb je vragen over jouw uitkering of loop je tegen een muur van onbegrip en regels aan?
  • Is er sprake van een conflict of dreigend conflict tussen jou en jouw werkgever en verlang je naar bijstand, een opbouwend gesprek en herstel van de band met jouw werkgever of een positievere werksfeer?
  • Willen jij en jouw werkgever uit elkaar en zoek je hulp bij de beoordeling van de vaststellingsovereenkomst? Ben je wellicht bang dat je hierin benadeeld wordt of iets over het hoofd ziet?
  • Zoek je een geregistreerde MFN- arbeidsmediator die jou bijstaat in geschillen met jouw werkgever?

Nieuws

13sep. 2021

Mindset veranderen hoe doe je dat?

Redteam mindset: “Zo ben ik nu eenmaal, daar kan ik niets aan doen! Als alles goed gaat dan heb ik er geen last van, maar wanneer het tegenzit dan komt dit boven en tja, daar kan ik verder niets aan...

10sep. 2021

5 Tips voor re- en upskilling

Kennis van- en passie voor leren en ontwikkelen, dat is wat ons bindt bij Gooiconsult. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en delen dat graag met jou. Hierbij 5 tips op het gebied van re- en...

Contact

Je hebt een arbeidsconflict?
Of een andere zaak?

Recensies

“Mijn toenmalige partner heeft een bedrijf waar ik meer dan vijftien jaar voor werkte. Na enige tijd ziekte wilde ik weer aan de slag maar de werkgever vond dat de arbeidsrelatie zodanig verstoord was dat hij me niet meer op de bedrijfsvloer terug wilde. Hij gaf me te verstaan dat ik me niet meer hoefde te vertonen. Ik werd niet ziek gemeld, kreeg gewoon doorbetaald, maar op een gegeven moment wilde ik gewoon weer aan het werk en/of weten hoe nu verder. Hij heeft toen Recht bij Arbeid ingeschakeld. Ondanks dat het in dit geval de werkgever was die hen inhuurde, had ik helemaal niet het gevoel dat zij niet met mij begaan waren. Integendeel. Op neutraal terrein heb ik mijn hele verhaal kunnen doen. Wat dat aangaat heeft Recht bij Arbeid heel veel voor me gedaan.” 

– H. van de Pol

Ga naar de bovenkant